Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1591

Written by Hitman.

2016-03-30 17:48:45

Rerun: #1591
Dato: 29 marts 2016
Venue: Bøgeskovparken 135-137
Hares: Pushup & Just Jef

Jeg synes lige jeg har skrevet rerun. Hvorfor skal jeg nu skrive igen? Jeg synes, at cirklen er lige lovligt langt fremme i skoene, når de udpeger MC som rerun-skriver, inden han er færdig med at uddele down-downs.

Nuvel...

Det var en dejlig aften til dette års første tirsdagsløb. Harerne havde bedt os om at medbringe lommelygter så vi var forberedt på det værste. En del var også mødt op i gule veste og jakker, så vi var godt synlige i 8260 Viby J. Et område som Spicy i øvrigt ikke ser som sin hjemmebane.

Løbet kom godt fra start med den sædvanlige FRB: Blurp! Intet nyt der. Heller ikke da ViP blev meldt som Blind Man. Det var Ball Breaker der meldte ham, og hun må jo vide det. Den yndige Spiderman viste sine ballerina efter i sikker stil at have passeret et vandløb. Et yndefuldt lille hop efterfulgt af en posering.

Spicy benyttede sit manglende lokalkendskab til at hjælpe packet med at finde vej, da det var ubehjælpeligt lost on Ormslevvej in Viby. Det skete mellem to Fishhooks, som blev taget af 2 x Ball Breaker, 2 x Mother Goose, 2 x Doggiebag, Harpo, Spicy, Apple Jack, ViP og Hitman. Hov, det giver jo 11 kan jeg høre den opmærksomme læser sige. Ja GM ViP var så skuffet over ikke at være med i gruppen, at han tog den som nummer 6. Det er vel GM's privilegie.

Så var der Drinkstop med dejlig solbærdrik fra skønne Samsø. Det smagte dejligt, og jeg tror at der var mere vodka i end man lige skulle tro. Den standhaftige Sweaty Balls (han har næsten en rygrad som mig) undlod at lade sig friste af saften. I stedet valgte han at lade vandet op af et nærliggende buskads. Det var dagens første POT. Senere fulgte Squarehead og Spicy.

Undervejs blev Butt Lips lidt trængende og fandt en dejlig blød briks hun kunne ligge på. Det var dog ikke en af de mandlige hashere, der hoppede på hende. Det var Streaky, der gav den som ben-udstrækker. Desværre skete der ikke mere spændende der.

Chief Sitting Bull havde forvildet sig ud på Eagle-trail i sin søgen efter hvidt pulver. Han fandt det endeligt på de sidste par brandhaner, som nærmest blev støvsuget for pulver. Dette blev kort efter fotografisk dokumenteret af *Spiderballerina**.

Vores lommelygter kom aldrig i brug, for løbet varede lige en time. Meget passende for årets første tirsdagsløb synes jeg.

Hitman styrede ceremonien med hård hånd, men blev flere gange bortdømt og udsat for regulært justitsmord fra cirklen. Jeg citerer... "Det er første gang at Just Jef er hare ... for mig." Vild opstandelse blandt packet. Lad mig nu tale ud. Eller "Jeg har ikke mere ... ... bortset fra at udnævne en rerun-writer". Det var ikke godt nok til packet. De vil åbenbart bestemme hvor jeg skal holde pauser i min tale.

Til årets første tirsdagsløb hører også årets første grillpølser og en kæmpe BLAB til Porngangster, der var ude at lufte den tohjulede.

Tak til harerne for et dejligt løb og et dejligt afterhash.

On On - Hit

There is 1 direct reply to this message