Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is a reply to message 3432.

First message in the thread is 3432.

Rerun #1588

Written by Spiderman.

2016-03-13 04:23:14

Rerun: #1588
Date: 12. mar. 2016
Venue: Nørre Alle 63, lejl. 104 (teknisk set i gården)
Hares: Apple Jack & Mother Goose

Ikke mindre end 26 stk hashers inklusiv en firbenet fætter (red.: en hund) dukkede op på denne skønne forårsdag. Ut mener dog, at der var måske så meget som 2 mere - en som ut ikke kendte og en anden som ut heller ikke kendte men som var medbragt af 2.8 (minutter??.).

MC viste sig at være GM alias Viking Puker. RA var CSB og til trods for en termo heldragt var der faktisk fint forårsvejr. Iøvrigt har termo heldragts tingen åbenbart bredt sig, idet andre også havde iført sig denne type beklædning (det gælder dog for alle, at det først var efter løbet, at de iførte sig heldragterne).

Hares fortæller at der er fishhooks med 5 stk på krogen. De fortæller samtidigt, at det ikke er nødvendigt at medbringe penge, idet der ikke er DS. At hashere til tider tillægges dumhed er nok ikke tilfældigt og alle tager afsted.

Ved dette venue, plejer vi at skulle til venstre, når vi kommer ud af porten. Vi skulle til venste.

Som et byløb foregår meget af løbet på fast undergrund i form af asfalt, fliser m.m. Og man kan sagtens forestille sig, at eksempelvis fliserne ikke altid ligger helt jævnt. Dette kunne jo foranledige at nogen snublede. Blurp snublede og lå i sin fulde længde på fliserne, et sted på Vestergade. Om hun slingrede ned ad Vestergade melder historien ikke noget om (et rerun holder sig konsekvent til fakta) men Fat Lady tog ingen chancer og gav Blurp det afgørende skub. Hun virker uskadt - i forhold til styrtet - og Pushup giver en hjælpende hånd, så Blurp kommer på fode igen.

Efter Vestergade kommer vi videre til Mølleparken og her vælger nogle frontrunners et parallelspor og undgår dermed et fishhook. Dette bliver nødtvunget markeret i cirklen. Som en tilfældighed var MC (alias GM alias ViP) en af de blinde og uden at nævne navne sås også Doggie Bag på omtalte springtur.

Vi kommer op forbi Ridehuset og sporet leder os videre ned i p-kælderen og sågar også igennem Scandinavian. Godsbanen er også kendt hash terræn og videre op forbi HH. HH er ellers kendt som velvillig DS - og har et glimrende whisky udvalg - men der var trukket en streg og vi fortsatte op mod et andet brugt DS sted, nemlig gården som Yogi ejer (eller måske bare har adgang til). Her kommer så DS og så er hasherne nok ikke så dumme endda. Sidstnævnte er en reference til noget ut skrev i starten - nuf z.

Botanisk have hører næsten uløseligt sammen med venue på Nørre Allé og således også denne gang. Haven er meget tillokkende og den ene hare kunne ikke modstå fristelsen og gik i sit eget fishhook. Nu er det jo ikke første gang at AJ går i sin egen fishhook men mon ikke han lærer det engang, når han får noget mere erfaring med hashløb.

Der var desuden endnu et DS i haven, hvilket blev fejret med en sang. SM stand-in RH valgte snarrådigt den eneste sang som AJ kender. Herefter snirklede vi os ud af haven og stødte ikke længe efter, på et OH.

Ved ankomst til venue bliver der dannet en cirkel og meget forvirrende er der i denne cirkel forbud mod headgear (altså når man står inde i cirklen).

Down downs:

BLAB tog Pushup sig af og det hedder sig at det er en tendens der er startet samtidig med anskaffelsen af en el-cykel. For lidt strøm eller for lidt luft i hjulene - ut ved det ikke!
POTerne gik til BL, NSW, BlondD, SB, SP og HB.
Longtime no see: Dog surfer og Fat lady.
Virgins: Nora (frit efter MCs noter) inviteret af 2.8 samt et navn med Câ?¦???
Hares i skikkelse af AJ og MG.
New Shoes sad på ViP og BB men de var dog i forskellige farver og størrelser.
Stumble tog Blurp sig af omend med â??hjælpâ? fra FL og PU.
Rebound: Spiderman - bare fordi men diskret nævner et par nøgne haner på trail.
Lost and found: Et par halvfugtige læder handsker tilhørende BlondD.
Blindman: ViP, en ulæselig forkortelse og så en som ikke blev dømt nemlig DB.
Dagens fishhookers var: Ball Breaker, Viking Puker, Doggie Bag, Spiderman, Porngangster, Yogi, Hitman, BlondD (Blurp), Apple Jack og Massive Attack.
Rerun: ut alias Spiderman til trods for kutymen med at lade BLAB tage denne tjans. Og det tør jeg godt sige nu hvor cirklen er lukket (som ikke bør forveksles med en lukket cirkel) og der ikke havner endnu en rebound i hovedet på ut, bare fordi man nævner det åbenlyseâ?¦
Og sidst men mindst - Apple Jack har endelig snøvlet sig op på 1000 løb. Der blev overrakt et diplom i størrelse stor samt et gavekort på 1 stk hashgear. Desuden en kappe ala dannebrog og en tilhørende krone (headgear) og på denne vis, var det pludselig IGEN tilladt med headgear in the circle!

There is 1 direct reply to this message