Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1587

Written by Hitman.

2016-03-05 21:07:36

Rerun: #1587
Date: March 5th 2016
Venue: Hasselager Bordel
Hares: Massive Attack & Latecommer

Det kan ikke tælles på to hænder hvor mange gange jeg har kastet et blik ud af vinduet lørdag middag og *ænkt at det nok ville være fordelagtigt at blive hjemme fremfor at bevæge mig ud i regnen. Faktisk husker jeg mindst to tilfælde hvor jeg er nået halvvejs hen til bussen, blevet ramt af et skybrud, og gennemblødt har vendt om. Så vigtigt er det heller ikke at komme til løb.

Hvad der så fik mig til at tage helt til Hasselager på denne dag, hvor vejrudsigten talte om "Dauerregen" ved jeg ikke. Det var vådt og koldt og jeg vidste det i forvejen.

Hasselager Bordel viste sig at være et røgfyldt lokale hvor der blev solgt øl og fiskefars. Ja fiskefars. Både torsk og laks. Jeg kom lige til tiden - i modsætning til hele Nørrealle, Shakey Butt, Honey Pussy og Pink Lady.

Jeg skal ærligt indrømme at jeg ikke havde nogen som helst anelse om hvor vi var og hvor løbet gik hen. På et tidspunkt kom vi til Skanderborgvej, og jeg kunne ikke få ind i mit hoved hvorfor Skanderborg lå til højre og Ã?rhus til venstre. Måske fordi det var så Kolt. Eller Hasselager.

Hvor mange checkbacks og fishhooks kan man få plads til på ét enkelt løb? Jeg er sikker på at harerne havde besluttet sig for at få svar på dette ene spørgsmål på dette løb. De gik så meget til ekstremer, at det lykkedes dem at få shortcutting walkers til at gå i en fishhook. Godt for dem, for 10 meter længere fremme lå der et checkback.

På mystisk vis nåede vi frem til et sted hvor de serverede gamle svesker. 40%. Få meter længere fremme kunne vi se ind til Massive Attacks skrivebord. Det kunne genkendes på øl-glasset. Derefter tror jeg at det gik tilbage mod bordellet, men min hjerne var efterhånden stivfrossen, og det er jo ikke til megen nytte sådan et sted.

Cirklen blev styret med hård hånd af Shakey Pussy. Blond D mente at vi kunne tage den op ad muren, men ingen bed på. På grund af kulden tillod Shakey, at man havde headgear på i cirklen. Noget som Spiderman havde svært ved at acceptere. Honey Butt fik for første gang en DD for at ramme en fishhook. Og Butt Lips fik for Latecommer, men når én Latecommer drikker, så drikker alle Latecommers. Og Latecommer var hare, og når en hare drikker så drikker alle harer. Og sådan kunne det blive ved.

Stor ros til harerne for at tage tjansen og blive våde to gange. Og stort tillykke til Apple Jack med løb Nein Nein Nein. Gad vide hvilket nummer han har næste gang. Mød op næste lørdag og se hvad der sker når man har M løb.

On On - Hitman

There are 2 replies to this message