Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is a reply to message 3415.

First message in the thread is 3415.

Hashere i nyhederne

Written by Bear.

2016-01-18 15:09:51

Jeg kan bekræfte Yogiâ??s skrift: Vi lagde kraftigt ud med Naturlig gæret byg tilsat humle. En fantastisk sund drik der perler let på tungen når den drikkes. Samme drik blev også afprøvet i destilleret tilstand, efter det var blevet hældt gennem en kakkelovnsrør for at give det lidt farve. Lige før sengetid i bussen på vej der ned, sluttede vi af med en flaske destillerede kartofler med enebær, som vi tilsatte lidt kinin opløst i en fuldstændig ren tonic. Vi vågnede alle friske i bussen og var på pisterne kl. 9. Heldigvis åbner de lokale beværtninger tidligt i Bad Gastein, så den første vi mødte kunne vi ikke modstå og satte os uden for i den friske luft for at nyde endnu en sundhedsserum af naturligt gæret byg med lidt humle som er plukket tæt ved, på de Bayerske sletter. Den sundhedsstruttende værtshusholder overtalte os til et lokalt destillat af pærer så vi fik lidt frugt også.

Sådan gik det hele dagen og vel hjemme på vores hotel fortsatte vi genopbygningen af vores nu meget sunde kroppe med en krydret drik med udtræk af over 50 forskellige urter som de lokale jægere drikker for at kunne sigte og ramme de lokale krondyr. Aftenmaden bestod at rigeligt salat hvortil vi drak en frugtjuice lavet på lokale druer, så trætte af dagens uhæmmede motion kravlede vi i seng til et par timers søvn så vi var klar til endnu en dag med overdreven pleje og forkælelse omgivet af de skønne alper.

Nu er der jo andet i livet end bare at slingre til højre og venstre ned af et bjerg. Så heldigvis satte et sving til venstre en stopper for min alt for sunde nye livsstil. Men heldigvis er Bad Gastein en gammel kurby hvor men kan bade i 34 grader varmt vand fra den radioaktive undergrund, sidde og nyde saunaer, dampbade, Infrarød kabine tilsat duftende æteriske olier fra armhulerne på en flok nøgne kurbadsturister fra det yderste uspolerede Rusland, inden turen gik hjemover mens sneen dalede fredfuldt fra aftenens hvide skyer over Tyskland. For rigtig at fremstå som sunde og raske forbilleder for vores Hash-kolleger i Aarhus indtog vi de sidste naturligt gæret byg tilsat et strejf af den urgamle humle fra markerne vi passerede gennem det forjættede land mens vi sang vores hjemlands vemodige sange i flerstemmig vellyd!

Så kære med-hashere, så bemærk vores velbyggede kroppe næstegang I ser os. De strutter af sundhed og potens som ingen Hasher har set i lang tid.

There are no replies to this message