Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Interhash Bali

Written by Charlie Brown.

2015-11-05 02:54:01

Da jeg kan forstå flere jyder deltager på Bali til IH ud over os 4 i familien samt Spiderman, så har jeg nogle nyttige informationer.

  • Billige flybilletter. Den nyåbnede route fra CPH til Qatar tilbyder kanon billige flybilletter, kort rejsetid og de bedste fly. Prisen er kun 4.000 kr. retur for CPH-DPS (København-Denpasar Bali). Flyene er det helt nye Boing 787 Dreamliner der næsten er lydløst (Er de ikke prøvet er de en oplevelse 1. gang de prøves). Ruten flyver daglig, og den billige afgang er 22.25 fra CPH og 19.05 fra DPS. Flyvetiden er samlet kun ca. 18 timer, med ca. 2,5 times transfertid i Qatar. Vi rejser ud d. 14. og hjem d. 27.
  • Denpasar er ikke nogen stor by. Faktisk er hele øen Bali bitte lille. (Vel ca. som Bornholm). Hvor i Denpasar der findes overnatning er irrelevant, da man aldrig kommer over 10 km fra venue, og 10 km kan klares i en taxi for under en flad 20´er. Altså er det let at finde billig overnatning da placering er af mindre betydning. Vi har under IH booket på Swiss Belresort Watu Jimbar som ligger lige ved venue, men dette er ret dyrt da det er 5 stjernet, men har fed placering.
  • Overvejer voldsomt at lave et Pre Hash tirsdag d. 17 om eftermiddagen. Kan utvivlsomt få mange hashere med på løbet, men det er sgi lidt stort at stå med næsten alene. Hvis nogen er med får jeg Disco Wanker til at ligge det under pre-rambles. Jeg tænker maks 100 deltagere, med start/slut fra en pub der håndterer mad & øl. Er nogen klar på dette?
  • Er ved at booke en luksus strandhytte til ugen efter IH. Måske man skulle holde et post-party. Ved at flere af flere af tyskerne og nogle af London-klubberne mener det næsten er en nødvendig ide ;-) On On mod IH2016 Charlie B

There is 1 direct reply to this message