Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1551

Written by Hitman.

2015-07-29 21:13:54

Hvad: #1551
Hvornår: 28. juli 2015
Hvor: Lerhus Allé 29
Hvem: Viking Puker & Spiderskat

Journalister bruger ofte mere eller mindre selv-opfundne enheder når de skal beskrive ting. F.eks. kan en afstand ofte beskrives som et antal fodboldbaner. Jeg forstår ikke helt hvorfor der er nødvendigt - alle ved vel hvor lang en meter er.

En enkelt af disse beskrivende enheder vil jeg dog til enhver tid bruge hvis lejligheden byder sig: en Olsen. En Olsen er et kubik-lysår øl. Som en lille ekstra oplysning kan jeg fortælle, at hvis man drikker en Olsen, så opnår man en beruselse på én Jan, men det er en helt anden snak.

Vores kære RA havde ladet det regne i flere dage inden dette løb. Vi taler om vand a bibelske dimensioner. Faktisk faldt der på én enkelt dag mere end én kubik-kilometer regn over Danmark. Man skulle tro,at der ikke var mere vand tilbage. Alligevel lykkedes det ikke for ham at give os tørvejr i de sølle 90 minutter vi skulle bruge på dette løb. Som straf vil jeg foreslå eventuelle journalister blandt læserne, at de i fremtiden bruger enheden Spicy (eller måske bare Ib) for regn, hvor én Spicy svarer til en kubik-kilometer regn.

Harerne havde ellers lagt et smukt løb, der virkelig ville have egnet sig til en atypisk dansk sommeraften. Altså én med sol. Vi fik set steder i Højbjerg vi aldrig havde set før. Men noget mystisk var der alligevel. Som løbet skred frem blev packet mindre og mindre. Til sidst var den ene hare nervøs for om der var nok hashere i packet til næste Fishhook. På mystiske måder var disse hashere faret vild og havde begivet sig i retning af diverse kendte vandhuller. Desværre lukker Skåde Bodega klokken 19, så de fleste måtte vende slukørede og tørstige tilbage til venue. Undtagelsen var Bloody Rainman, der var den første til at blive væk, og som fandt en øl i Porno-kadetten. Hvad han ellers havde lavet i bilen, og hvorfor ruderne var så duggede melder historien intet om.

Cirklen foregik i nogenlunde god ro og orden, og blev ledet af den meget kompetente MC, der huskede alle formalia, og uddelte alle de DownDowns der skulle uddeles. Blandt andet til Spiderman, der havde sig løb nummer 20 i træk. Spiderman takkede for opmærksomheden ved at gøre MC opmærksom på at der ikke var blevet udpeget en rerun-skriver.

Det blev der så.

On On - Hit

There is 1 direct reply to this message