Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Så skal der festes!

Written by Bear.

2015-04-09 19:25:30

Jeg må jo nok erkende at jeg har dummet mig gevaldigt, da jeg i januar spurgte min bedre halvdel, hvad hun havde forestillet sig, at vi skulle, nu da vi begge fylder 60 i år. Det er som at bede Fru Hyacint og Onslow fra â?fint skal det væreâ?, enedes om noget som helst. Og i erkendelse af at fru Hyacint er mest til candlelight dinners, og jeg og mine venner mest er til en dugfrisk fadøl og kød i en uspecificeret tarm, vil det være mig en udsøgt fornøjelse, at bede jer komme for at ydmyge mig på min

60 års fødselsdag d. 25. april på min gamle bondegård mellem Harlev og Skibby.

Jeg forestiller mig, at det bliver rent kaos. Jeg sørger for rigeligt øl i hanerne, og skulle I blive sultne, så starter jeg grillerne og smider et par tarme fyldt alt det gode fra Hårby Slagteri (dem med pølser med vrinsk i). Hvis I bliver alt for kedelige, sørger jeg for, at projektoren er klar, så vi kan se alt fra youtube (jeg er til hård gammel rock) til redtube (hvis I stadig har nogle forkortelser I vil lære mig). Så det skal nok blive kaotisk. I kender min indstilling: De dumme er dem man sætter grænser for og de intelligente kan styrer kaos. Så hvis jeg sætter grænser for den dag/aften/nat, så her jeg udråbt jer som dumme, og sådan nogle har jeg aldrig samlet på i min omgangskreds.

Da det skal være så kaotisk som muligt, sender jeg ikke nogen decideret invitation ud. Del denne meddelelse på facebook, på hjemmesider og på e-mail til dem, I tror, der vil være med til denne dag. Det vil glæde mig, hvis der kommer et par stykker jeg ser for første gang. Og hvis du tør, så bring endelig din bedre halvdel med.

Jeg syntes det er pinligt med gaver. Jeg har i mange år stået med et falsk smil på og sagt â?neejj hvor er den flot, den kan jeg sagtens brugeâ?. Det gider jeg ikke den dag, så gaver frabedes på det bestemteste!

Jeg glæder mig til at se, hvad der sker den dag og håber på mange overraskelser. Derfor ønsker jeg heller ikke nogen tilbagemelding, om I kommer eller ej! â?? Derfor er der heller ikke sat noget mødetidspunktâ?¦â?¦â?¦. Og jeg bliver sur, hvis I ringer til fru Hyacint, for at få hende til at koordinere det mellem jer. For så kan jeg love jer én ting: Så bliver der sat grænser, og det har hverken I eller jeg intelligens til at underlægge os.

På gensyn Knæk & bræk On-on Mogens (Bear)

There are 5 replies to this message