Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is a reply to message 1813.

First message in the thread is 1813.

www.ah3.dk - nyt design

Written by Hitman.

2012-10-04 20:38:22

Tak Pack Killer for konstruktiv kritik. Jeg har taget meget af det med i næste udkast.

Fontene var måske lidt store. Jeg ser heller ikke gå godt som jeg har gjort. Nu er størrelsen på fonten til brødteksten - det du læser lige nu - valgt af browseren. Overskrifter, menu-punkter etc. er så lidt større, mens shouts er lidt mindre.

De 3 store billeder med links til fremtidige events er blivet til ét, som deler pladsen med listen over kommende løb. Billedet (og linket) skifter nu dynamisk mellem forskellige events. Det er faktisk mere fleksibelt, for nu vil det også virke fornuftigt hvis der kun er 1-2 events eller der er flere end 3. Jeg synes, at det er nødvendigt med større billeder end i det eksisterende layout. Der er f.eks. ingen der kan genkende Hansens Brauerei på billedet.

For at få bedre plads i den højre søjle - så shouts kommer længere op, er login-kassen flyttet til den blå kasse øverst. Når man er logget ind er der i stedet et link til ens "profil".

Jeg mangler stadig at finde plads til seneste uploadede billede(r), og den boks med information der vises til førstegangs-besøgende.

Jeg benytter ting som ikke virker på vores eksisterende web-hotel, så lige nu kører det nye layout kun i min egen lille sandkasse. Find den på http://ah3.hitmand.dk/newindex.php

Bemærk at den kører med et gammelt snapshot af databasen. Den vil altså ikke vise det nyeste information.

Jeg vil stadig meget gerne modtage kommentarer. Husk at skrive dem på det "rigtige" site - og ikke på ah3.hitmand.dk.

PS: I øjeblikket er det rigtige site igen lidt ustabilt. Jeg vil bede KA$$ om penge til et nyt web-hotel.

There are no replies to this message