Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is a reply to message 116.

First message in the thread is 116.

Løbslisten som Kalender

Written by Hitman.

2008-12-08 19:38:44

Da bølgerne gik højt under AGPU spurgte Major Partycrasher om det er muligt at få løbslisten ind i sin kalender i Outlook.

Det er det IKKE.

Nej!

Men...

Løbslisten findes i et åbent standardiseret format kaldet iCalendar (http://en.wikipedia.org/wiki/ICalendar). Den opdateres automatisk hver gang løbslisten på hjemmesiden ændres og kan hentes fra http://www.ah3.dk/runlist.ics.

Det anvendte format understøttes bl.a. af Google Calendar og af Mozilla Sunbird/Lightning hvis der ellers er andre end mig der bruger den slags. Det smarte ved begge disse løsninger er at man bare skal udpege løbslisten én gang, så opdateres man automatisk når løbslisten ændres.

Outlook (og Microsoft i øvrigt) er ikke kendt for at interessere sig for åbne standarder, og mange af deres programmer kan derfor ikke kommunikere med resten af verden. Det er oftest ikke et problem for en Microsoftbruger.

Outlook 2003 understøtter ikke iCalendar formatet, men Outlook 2007 skulle have en eller anden form for understøttelse. Jeg er ikke selv udstyret med en så ny version af Outlook så jeg kan ikke teste det.

GMHit

There is 1 direct reply to this message