Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Written by Bear.

2018-05-16 16:33:07

Rerun løb 1718 Venue: Lerhusalle 29, Højbjerg Hare: ButtLips, som den dejlige singlepige hun nu er………… MC: Soaked Arse, som bare er til Single Malt Whisky RA: #-Head, som opfører sig som om han er single Re-run Writer: GM, som ikke kan huske, at han har været single engang.

Soaked Arse og #-head var lige kommet hjem fra Whisky tur til Scotland, og det bar deres energiniveau tydeligt præg af. Modsat Apple Jack som var aftenens kvikke indslag, da han mente at vi skulle vente med at starte løbet til 19:20, for så ville det blive løb nr. 17-18-19-20…….Ha-ha………….. Vores MC fattede ikke en skid!

Vores Hare, ButtLips, havde inden løbet proklameret, at hun var våd og varm, men det var desværre gået af hende da vi andre ankom. Til gengæld blev vi andre det, inden vi havde løbet ½ km. Der var 24 graders varme og strålende solskin, så på et ”Hold the Check” blev der laver et improviseret DS med japansk øl købt i den stedlige China Grill. Vi var kommer ned i bunden af Højbjerg, så nu gik det kun opad resten af vejen. Packet var svedigt og ildelugtende og Shakey Pussy fik så kraftigt et hedeslag, at han prustende måtte lade vandet gå foran en lille dreng og pige i Skåde Hills. Men i Skåde Hills er de åbenbart vant til den slags opførsel.

Vi trak det næste Drink Stop rigtig langt ud, så vi kunne komme til kræfter igen. En eller anden Arla mand skulle absolut hilse på et par stykker i Packet inden vi fortsatte op ad de længste trapper i Aarhus Kommune. Resten af løbet var ren overlevelse og Lost Control, da en haveejer havde fejet Hares Check Marks op.

MC kæmpede sig gennem Ceremonien. Han var så træt efter turen til Scotland, at han beordrede dem der blev kaldt ind i cirklen til at sidde ned. Han havde givetvis regnet med masser af Rebounds. Men Packet fik som fortjent, bortset fra MC.

Og så fik vi frokost med rullepølse, leverposteg og krondyrspegepølse samt lidt mere øl.

Vi vil have #-head som fast RA. *ænk sig, han kunne få en tirsdag i en forårsmåned forvandlet til det første sommerløb i over ét år. Vi knæler alle for ham, næste gang vi ser ham……………….

There is 1 direct reply to this message