Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun # 1573

Written by Streaky.

2015-12-05 21:37:37

Rerun after run # 1573

Date: 05-12-2015

Venue: Herredsvej 30, 8210 Ã?rhus V

Hare: Viking Puker

Allerede kl. 9:06 lørdag morgen ofrede Viking Puker sig og meldte sig som hare. Tak for det. Så blev jeg fri for at gå og glo på hjemmesiden hele formiddagen og lure på, om der var andre i spil som potentiel hare. I stedet kunne jeg tage til Mikkeller Run fra den nye bar i Jægergårdsgade â?? et 5-6 km-gratis-løb med gratis øl bagefter. De 40-50 fremmødte tror vel, det er en nyhed i Ã?rhus, men det koncept kender vi hashere jo gennem mange år som gennemprøvet og godt. Det er i øvrigt en fin bar med mange øl.

Klokken 14.02 brugte ViP t-word, og så gik vi ud og cirklede op. ViP mente, at packet selv kunne finde ud af, hvem der skulle være MC. Dumkvik som jeg var, sagde jeg straks, at det kunne Mother Goose fint klare. Allerede inden jeg var færdig med sætningen, vidste jeg, at det var ualmindeligt dumt sagt. Lige netop i dag ville det jo være meget lettere at være MC end at skrive rerun. Apple Jack skylder jo allerede mindst to reruns, så det ville være dumt at udpege ham. Mother Goose er ikke dum som en gås. ViP annoncerede, at der i dag ikke var markedet noget DS. Heldigvis observerede jeg omgående, at han havde en rygsæk på, så jeg nåede ikke at blive rigtig rystet. Hans nye påfund for i dag var, at hver gang sporet gik over eller under en vej, kunne packet vælge, om de ville have DS eller ej. Løbet blev sat i gang, ruten og packet kan ses på â??Past runsâ??.

Nu er det godt nok meget moderne at være i nuet, at fokusere på det man har gang i lige nu, men på dette løb var det vanskeligt. Hele tiden var bevidstheden en halv km foran fødderne i et forsøg på at gætte, hvilken gangbro eller tunnel, vi måske kunne være på hen mod. Det blev til én gangbro og to tunneller, og selvom Apple Jack var med, og selvom det i dag var Gajol-vejr, så lykkedes det ikke packet at tømme hele flasken. I cirklen bagefter fik ViP en DD for at være hero-hare, også en for at være den eneste, som ikke gik i fishhook. Apple Jack fik for at være RA-standin, buuhhh sikke et elendigt småvådt stormvejr. Mother Goose fik for at være løbet i flest fishhooks, og jeg fik for dette skriv.

On on, Streaky

There is 1 direct reply to this message