Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1570

Written by E.T..

2015-11-15 18:13:33

Det var en mørk og regnfuld lørdag i Viby, hvor flere og flere seje hashere dukkede op til løb. Men men men ikke færre end 4 startede dagen som blabs, så allerede fra start var vi lidt bagud.

Endelig lykkedes det dog at samle packed inklusive de to hares Spicy og Late Commer. Først besluttede de, at der skulle 8 på et fish hook, selvom vi kun var 15 i packet. Derefter introducerede de flere nye mærker med x & y og e & c, hvor vi skulle vælge, hvilken vej vi ville løbe. Ingen kunne gætte hvilke konsekvenser valgene gav, men nogle stykker fandt ud af, at y var = med at løbe baglæns. (Yogi kender åbenbart ikke forskel på bagdel og sideben, så han krabbede sig afsted ;-))

Dagens MC blev Soaked, og MG blev RA (vejret bar præg af, at hun ikke havde haft mulighed for at forberede sig). Og rerun tilfaldt undertegnede. Mon det er takken for, at man endelig dukker op til et løb???

Det blev i sandhed et mindeværdigt løb. Soaked Arse blev ikke væk på første gadehjørne, og Shakey Pussy, Pink Lady og Calle kom i front flere gange, og måtte ud og søge. Måske skyldtes det rigeligt med tjekbacks til frontrunners og shortcuts til backpacket.

Som det ofte sker, når Spicy er indblandet i løbet, blev det et langt og sejt løb, så det nåede at skumre før vi nåede hjem igen til den efterårsstille villavej. Stilheden blev dog snart brudt af skønsangene der skulle til, for at få skyllet de tildelte down downs ned. Down down gik til følgende: Spicy og Late Commer fik for at have lagt et skodløb Blabs var Mother Goose, Apple Jack, Sweety Balls og Spiderman E.T. fik naturligvis en præmie for at tage sig af rerun ï? Long time no seen tilfaldt Calle Diarrhea glemte at tage huen af under hashhymnen på singstop, hvilket udløste en straf, og den blev dobbelt hård, da det blev i hindbærsodavand ï? POT var vanen tro Shakey Pussy og Pink Lady Fish hookers: Viking Puker, Soaked Arse, Mother Goose, Apple Jack, Spiderman, Yogi, E.T. (overraskendeâ?¦..) og Spicy (hov han var jo hare) Og så var der noget med T-word og blindhed, som forskellige måtte bøde for. Ingen nævnt ingen glemt.

Efter veloverstået cirkel stod den på lækre håndmadder med høflig selvbetjening inde i varmen. Tak for dejlig mad Spicy ï?.

There is 1 direct reply to this message