Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun: 1567

Written by Soaked Arse.

2015-10-27 22:30:37

Date: 24.10.2015 Hares: Streaky og Harpo Hash Venue: Fredensgårdsvej 31, Højbjerg

200 løb til Yogi, 20 til Diarrhea, 2 måneder til juleaften â?? jo det var en stor dag i lørdags. Samti-dig var der annonceret new members run - tidligere også kendt som â?Bring a virginâ? run. I den forbindelse â?? fandt jeg ud af senere â?? var der skrevet â?International Community Eventâ? ud for Massive Attacks hus, hvorfra løbet skulle foregå. Det viste sig, at Yogi havde været så smart at annoncere dette event/løb/hash-arrangement i fo-rummet International Community, som før var lokaliseret på Trøjborg, hvor jeg også har været til fest nogle gange med mine tidligere bofæller Anna (som er englænder) og Morten, da vi boede på Trøjborg.

Det ligger i øvrigt nu på havnen et sted. Måske er det en del af fiskerihavnen, måske container-havnenâ?¦ måske lystbådehavnen. Jeg ved det ikke (citat: Poul Nyrup). Men ud af de 12 tilmeldte fra nævnte community dukkede der således 3 styks op. En bulgarsk og en ukrainsk pige samt en fyr, som jeg ikke lige fik fat i nationaliteten på. Derudover havde Massive Attack medbragt en Jan fra sit arbejde, så der altså i alt â?? hvis I regner det hele sammen â?? var rundt regnet fire nye spradebasser med.

Viking Puker tog dirigentstokken og kaldte derefter sig selv for MC. Efter Yogi havde brugt uen-delig lang tid (mindst 10-15 minutter) på langsommelig vis at forklare alle de nye â?? og de gamle â?? reglerne (der er jo altså kun en!), blev der råbt ON ON, og vi begav os af sted på turen. Under-tegnede var lidt tømmermandsplaget efter fredagens whiskyaften i Brabrand Whiskyklub, hvor både Squarehead, Hitman og Yogi også havde deltaget. Der var dog kun Yogi og mig, der havde nosser nok til at dukke op til hash. De to andre var for kedelige eller gad ikke. Det var nemlig ikke fordi, der var andet, der var vigtigere.

Glemte i øvrigt lige at huske at lige før løbsstart afleverede Chief Sitting Bull tre styks hjemme-lavet Bruichladdich Sherry Cask whiskies. En til Yogi og to til mig.

Men løbet kom i gang og så var der sing stop. Ring-a-rang-a-roo med Massive Attack som frivil-ligt offer (- jo det var hun altså) og Apple Jack og Spicy som medsammensvorne. Så var der drinkstop med mindst to slags små skarpe. Det smagte godt! Så var der ceremoni. Det smagte godt! Der var selvfølgelig DDâ??s til de nye og til jubilarerne og til hares og til fishhookers og til borings. Som det efterhånden også er blevet en tradition var der rebound til Spiderman. Efter cirklen var der øl og pizzasnegle, og så fik vi samlet en lille flok, der skulle ud at drikke øl sammen. Righthanging tog i forvejen på Bulle, og da vi andre (Pepper og Sweaty Balls) mødte op der, var han ifølge hue-Flemming og de andre lige stukket af med halen mellem benene. Re-sten af aftenen gemte han sig efter sigende under sengen derhjemme, fordi han ikke turde lege med de store drenge ï?. Yogi dukkede dog op senere, og så var festen sikret!

Lige sidste info: Har netop tilmeldt mig tre arrangementer til næste år: Interhash på Bali, German Nash Hash i Düsseldorf og Iron Maiden koncert i Herning! Så er der fest!!!!!

ON ON Lord Soaked Arse

There is 1 direct reply to this message