Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1563

Written by Harpo Hash.

2015-10-04 18:35:57

Den 3/10 2015

Venue: Butleren

Hares: Nasser Popo und Rechtslieger

Oktoberfestløb med hares i Lederhosen

Pyyhhha siger jeg bare! Tour de Ã?rhus â?? glem det. Medoc â?? piece of cake. Næh min ven, hvis du vil noget med dit hashløb, så skulle du have været til Oktoberfestlauf i går! Det begyndte med at Bear fortalte indgående om at hans mave havde rumlet så meget, at vi spekulerede på om det mon havde givet udslag på Rictherskalaen. Og det sluttede med Soaked med hånden og den halve arm oppe i Dolph!

Men allerførst lige et spørgsmål: Hvor mange værtshuse er der på Frederiksbjerg, som begynder med â?Bâ?? GM kan nævne mindst et mere end Butleren. Der parkerede han nemlig sin cykel og nåede at købe en øl før han opdagede, at han skulle lidt længere ind mod byen!!

In Tagens anleitung bittet der Ceremoniemeister Bähre wilkommen auf deutsch zu der kleine exklusive Pakke, nemlich Kvadratkopf, Kotzer, Apfelkorn, Mutti Gok Gok, Spindlerschatz, Schwitzenden Kugeln und Stumm. Så luntede vi af sted ned mod havnen, et snedigt spor gennem en lukket låge, og så var vi ved Dokk1 og DSS. Straks finder Nasser Popo sin telefon frem og begynder febrilsk at ringe â?Hvor er du, nu er vi her ved DS, og de kommer snart alle sammen, og du skal da være her nuâ?. Han stod selvfølgelig med ryggen til Falschlaufer, som kom gående med en rygsæk som tilfældigvis indeholdt en flaske gajol. Så drak vi lidt af den. Rygsækken indeholdt også 4 guiness. Så drak vi også dem. Så kommer en smuk kvinde gående og kaster sig i armene på Spindlerschatz. Se det kunne få packet til at vågne op! Hun kunne godt drikke en gajol, og du må da gerne tage kusinen med til løb en anden gang. Hvad vi sang? Naturligvis den med â?das was we learn in der Schuleâ?!

Vi tager lige et spørgsmål mere: Hvor mange hashere skal der på fishhook for at få frontrunning hares i dag. Du behøver ikke tælle efter, alle ved jo at svaret er 8. Så fik vi også prøvet det!

Inde i byen sætter de rutinerede straks kursen mod Die kleine. Og rigtig nok, DS. Store krus. Og bære-ølkrus-konkurrence. BlondD â?? vi manglede dig der. Men nu var der da heldigvis ikke langt til DS på Hunters. Tak til hares for at huske, at vi er nogen, som er vant til et DS for ca. hver 2 km. Gennemsnitshastigheden i dag svarer i øvrigt til 30 timer for en maraton.

Hares går i Føtex og køber en kasse øl. Og den kan vi jo ikke rigtig have med på værtshus, og så må vi jo drikke den. Jeg ved ikke om de også havde købt Dolph. Men han var med.

Var det klogt at gå til afterhash på Butleren? Er hashere kloge? De 2 kvinder med den hele flaske vodka og de røde sodavand â?? var de glade eller kede af det, da Der Bähre tog Kvadratkopf med hjem? De sidste svar må du selv finde ud afâ?¦

On on Stumm

There are 2 replies to this message