Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

ReRun 1559

Written by Shakey Pussy.

2015-09-09 00:07:20

Date Sept 8th, 2015. Herrens år. Run 1559 Venue; Hedeager circa 40, Aarhus N Hare; Viking Puker + Forloren Hare (forkølet); BallBreaker

I-sidste-øjeblik venue var velvalgt af harene; nem parkering, god plads, ingen forstyrrende værtshuse eller steder man kan lave en POT i skjul.

Valget af MC faldt på SquareHead, hvilket jeg ikke helt overværede. da jeg ved løbets start kørte rask på motorvej, med HoneyButt, da vi lever i en anden verden/tidszone.

Brede vejbaner, solnedgang, grønt græs. Fine elementer et sofistikeret urbant pack virkeligt kunne trampe godt rundt i, og om, uden dog at blive helt væk og uden at komme særligt galt afsted. Afsted kom vi derved. Til synet af en solnedgang i farver - mit hjerte, hva' vil du mer'?

Turen gik rask rundt i ydre Skejby, langs byggepladser, forbi en kirke med en enorm vejrhane, rundt om kunstige søer og uden nogensinde at miste sygehuset af syne.

Tempoet var friskt, humøret højt og vittighederne daggamle. Vi blev befriet for SS - til gengæld var der et absolut forfriskende DD, med harenes traditionelle vidunder væske; Draculas Blod af hjemmeavlede solbærs saft, konserveret i alkohol, med en fin antydning af egetræ, lakrids og egentlig bare massive mængder af chili og ingefær. Mums for Mons.

Ceremoni blev afholdt i en, næsten, perfekt cirkel, og var som sædvanelig en hellig oplevelse, hvor alle blev fejret, de skyldige straffet og fårene skilt fra mændene (med viljestyrke). MC indledte ritualet med ar observere løbets tværsum (20), fordi det oftest bliver negligeret. Nu véd vi hvorfor.

For at fange det kræsne publikums interesse, blev Borings isoleret tidligt; Spider og (tror jeg) Bend Over. Spicy fik en POT som SweatyBalls gik med i, trods absolut vandtæt alibi (vi tykke mænd tisser ikke, vi sveder helt vildt) .

Alle deltagende løbere der IKKE var havnet i en FishHook blev sendt i cirklen, og besunget af de VIRKELIGE FishHook'er. Oppe er nede, og sort er hvidt, men sangen lød meget bedre sådan.

ButtLips fik for at være særlig farverig, HoneyButt for at slæbe sin åndsvage husbond med, og jeg tilsluttede mig dem (pga T-word), for derved at danne den udødelige trio (mønsterbeskyttet): PussyHoneyButtLips. Forvent at høre mere fra os!

Vi fejrede at det var sidste tirsdagsløb for MotherGoose, AppleJack, Streaky og HarpoHash (altså i år) som snart (på lørdag) løber laaangt, og sydpå. Marathon og vin i stride strømme, til kørene kommer hjem. Derved undgår de det RIGTIGE sidste-tirsdagsløb herhjemme, i næste uge. Massive Attack pillede ved mobilen under løbet - noget der ikke var gået MC SquareHeads skarpe øje forbi. Ind i cirklen. Og Spicy blev valgt til at skrive ReRun. Noget han IKKE blev fritaget for, trods at jeg meldte mig frivilligt. De gode lo, og de onde græd. Diskret.

Tak for løb, godt selskab og det daglige brød (i chips form).

OnOn Jeres allesammens Pussy.

There is 1 direct reply to this message