Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

RERUN#1552

Written by Bone Us.

2015-08-05 00:00:29

HHHmmm... Er der nogen som gider at køre til Ã?rnereden og tjekke om jeg har smidt HR. Soakeds fine kragetæer på parkerings pladsen? Samtidig kan vedkommende også lige se om Optimisten trisser rundt derude og leder efter packet? Nå ikke!

Så må jeg nappe den på rygraden... Jeg var for en gang skyld ikke BLAB, tvært imod var jeg ankommet i så god tid, at jeg lige kunne hoppe ned ad trappen, dobbelhashe og kigge på bølgen blå og nyde stilheden. Det fik jeg ingen suspected DD for selv om Blond D fiskede ;o) Til gengæld var Bjørnebanden lettere forsinket.

Nå men afsted kom vi, ned ad trappen og op ad trappen for mit vedkommende, og så gik det ellers over stok og sten, ind mellem træer og op og ned ad bakkerne til vi kom til DSSS eller måske var det DSS på toppen af Aros. Okay så siger vi Moesgård Museum...

Men inden vi nåede så langt, var turen blevet krydret med A.Jack stumble og muligvis også VIP. De fik i hvert tilfælde begge en DD for stuntet. Både MG og Opti var også fraværende på det tidspunkt, altså ikke fraværende på den måde, den anden måde eller måske tredje måde forkortet til 3. Og der burde Hares, mener jeg, altså for egen regning eller måske kviteres/ få en kvitering... Ã?h burde Hares være blevet straffet lidt hårdere for at miste/ tabe en hasher... Jo også selv om han måske løber i en anden retning og råber on on.

Efter DS gik sporet i fin slingretrav videre op og ned ad bakkerne tilbage til Ã?rnereden. Og i fin tid måske. Sweaty nåede lige at købe en is inden traktørstedet lukkede. Jeg er ikke misunderlig, men den så god ud!

Der blev sædvanen tro (og rundhåndet) delt DD ud til højre og venstre. OG til afterhash var der pizzasnegle. De smagte godt!

ON ON Bone Us

There are no replies to this message