Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

1541

Written by Butt Lips.

2015-05-25 22:00:12

Pinsesolen dansede - og vi dansede med

Rerun: 1541 Date: Sunday d. 24. maj kl. 04 Hares: Sweaty Balls (stand-in: Butt Lips) Venue: Snærildvej 234, Hou Vejr: Ved at lysne og en sol der dansede. Med henblik på at skrive, hvorvidt det var tørt, så kan jeg svare nej. Jeg indrømmer, at TV2 måske vil være uenig, da der ikke kom noget ned fra himlen.

Jeg vil nu mene, at ingen af os var tørre, men derimod gennemblødte, på den indvendige side. Det takkeværet de forgående timer, hvor vi på forskellige vis var blevet gennemskyllet af forskellige rensende væsker: øl, cult, redbull, tequilla, de små grå, mojitos, long iceland ice tea, (sodavand Spiderman??) og andet. Det viste sig også, at flere blev våde udvendig på løbet. Jeg vil til evighed gemme billedet af Soaked Arse, Apple Jack og Sweaty Balls stå midt i bækken, drikke øl og se solen står op. Jeg må sige, sjældent har tre mænd haft så yndefulde bevægelser som da de kom ned i bækken og op igen. Det kostede dem desuden flotte bukser med mudder langt op af.....

Hvorfor var de andre hashere ikke med i bækken? Det var et eagle/chicken split. Nogle af os mente bestemt, at vi havde energi til eagle-trailet. Det førte os længere hen af bækken, hvor vi krydsede en yndig bro. Morten Koch all over.

Da vi nåede tilbage til cirklen var ingen af os længere kun våde indvendig. Vi klarede cirklen med de sædvanlige downdowns. Hvem der skulle skrive rerun aner jeg ikke, men efter at have sovet hele søndagen "ænkte jeg, at nu skriver jeg det :-))

Trods den korte distance og et mindre pack, bød årets pinse-sol-løb på deltagelse af en virgin, mærker lagt med økologisk spelt/grahamsmel (hvis jeg husker rigtigt), sandbakker op og ned, hestemarker som udfordrede samtlige deltagers balance, mudder og ikke mindst mulighed for at blive våd.

Jeg kan hermed konstatere, jeg er blevet klogere. Nu har jeg oplevet, at det er ikke længden der er afgørende for en god oplevelse. I al fald i denne omgang.

There is 1 direct reply to this message