Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

RERUN #1538

Written by Bend Over.

2015-05-12 23:37:12

RERUN: #1538

DATE: 12. maj 2015

HARES: Soaked Arse & Horny Again

VENUE: Søndre Ringgade 71, Ã?rhus C - Ungkarlehytten

VEJR: Gråt og lidt støvregn

.. og et pack på en 10 stykker.

Vi mødte op hos Soaked, hvor man hurtigt blev sat ind i den nye â?stilâ? som Soaked har fået dekoreret. Og han skal da have ros for sin smag i lamper â?? som ikke kun kommer fra Ikea, men også en enkelt fra Bilka OG en tissetrængende fra ILVA.

Vi sad en 6-7stykker og ventede på at løbet skulle gå i gang, da det buzzede på døren. Vi forventede nok alle sammen at det ville være det sædvanlige crowd der kom dumpende, MEN nej, det var Bone Us. Vi var alle sammen en smule taget med bukserne nede (og nej, det var ikke fordi vi ikke havde bukserne på) og var sikker på at så måtte alle andre være Blab. Der har været et eller andet i luften, for der gik ikke mange minutter herefter før 2.8 gav Soaked besked om at hun ville være blab allerede inden hun dukkede op. Og så var hun i realiteten slet ikke blab.

Inden løbet blev sat i gang, blev Sweaty Ball valgt som MC, som jo er en kæmpe ære. Her fik harerne også fortalt at fish hook'sne skulle tælles som Bone Us + 3. Standard. Da jeg ikke løber med GPS eller manuelt kort, har jeg ingen anelse om hvor vi egentligt løb hen. Jeg ved at vi kom ned til tivoli, men skulle desværre ikke igennem tivoli. Vi kom igennem en park, hvor harerne havde lavet SS under et stort hængetræ. Det var ikke en sang mange af os kunne, men den handlede om hvor lækkert det er at være Ã?rhus Hasher. Der var flere i cirklen der mente at vi burde få sangene ført digitalt, så vi kan læse lidt på lektien og dermed synge højere næste gang.

Derefter gik turen igennem højt og vådt græs. Sgt. Pepper løb vist lidt en anden vej, men det var der som sådan ikke noget nyt i. Han fandt vej uden om ALLE fish hookâ??sne og blev ved med at kalde ONON ude i periferien.

Vi løb ind i noget skov og her var der en form for militær øvelsesbane. Eller måske bare forhindringsbane. Eller var det en legeplads? Der var nogle hashere der kastede sig ud i forhindringerne og især Streaky var hurtig og fleksibel. Desværre gled hun på balance bommen, men vores MC var generød og gav hende en DD for det hårde arbejde. For enden af banen fandt vi DS og selvfølgelig stod der nogle utålmodige hashere og ventede på de barnlige sjæle der forsøgte sig med forhindringerne. DS var forresten nogle små grønne granatæbleshots, som hasherne med iver kastede i svælget. Bear fik tre styks kunne han fortælle mig. Og umiddelbart virker det ikke som meget, men han havde svært ved at løbe efterfølgende fordi det skvulpede sådan i maven.

Dernæst gik turen hjemad og det begyndte at støvregne, så det tæller vel egentligt ikke rigtigt?

Hvad skete der ellers af forunderlige ting? Bear kom på en fiskhook. Spiderman blev kaldt en blindmand. Yoggi havde tydeligvis glemt linserne, da han både fik kaldt Bear for Bloody Rainman og Shakey Pussy. 2.8 fik rigelige mængder øl og forsøgte at snyde sig fra sin downdown, hvilket fik nogen til at foreslå navneændring til 2.8minutes. Det skete dog heldigvis ikke, for hun fik smidt en øl i svælget i hurtig fart efterfølgende.

Og så bare lige for at få tingene adskilt. Når nogen bruger termen â?rent juridiskâ?, så skal det altså være fordi vi snakker lovstof eller problemer der relatere sig til et muligt juridisk problem. Eksempelvis hvis nogen spilder øl på dig i byen, kan det â?rent juridiskâ? kvalificeres som simpel vold. â?Rent juridiskâ? er det også muligt at skifte køn uden at gennemgå operation. Men â?rent juridiskâ? kan ikke bruges om at definere hvad en ballon er, medmindre vi for eksempel snakker om luftballoner og disse skal have luftdygtighedsbevis efter bekendtgørelsen om luftdygtighedsbevis og flyvetilladelse samt luftdygtighedskrav (lovbekendtgørelse nr. 731 af 21. Juni 2007).

Må jeg så bede om nogle sokker nu? :-D

There are 2 replies to this message