Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Run #1534

Written by Spiderman.

2015-04-16 05:40:12

Uploaded image

Rerun: #1534
Date: 14/04/2015
Venue: Fredensgårdsvej 31, Højbjerg
Hares: Massive Attack & BlondD

Om årsagen var et såkaldt Old venue, er ikke til at vide men ikke desto mindre havde 18 stk hashere plus en firbenet fætter (red.: en hund) fundet frem til venue. Og det var kun MC der ikke havde styr på tiden.

MC var så iøvrigt Hitman
RA var Viking Puker - hvis ellers min spæde erfaring som hasher har båret nogen form for frugt

Og apropos RA så var det da forår i kalenderen og vejret kunne have været dårligere og det kunne have været bedre. Vi kunne jo kalde det for leverpostej.

Rent visuelt var ruten meget â??parcelhus agtigâ? og der blev luftet kommentarer i retningen af - sådan starter trail ALTID fra føromtalte Old venue. Det kan ut nikke genkendende til i en kvantitet på 2.

Hares fortæller at der ER fishhook og at der er et split med en E-rute og så noget andet udefinerbart men under alle omstændigheder noget der var kortere. Den lader vi stå et øjeblik.

Det var som sagt noget parcelhus agtigt og mange af gaderne var for ut ukendte - der ligger dog GPR tracks som kan studeres af interesserede. Der var en fin aktivitet i packet fra starten af og en af de første overraskelser var en ivrigt trailsøgende Pepper. Og når noget lyder for godt til at være sandtâ?¦ i hvert fald valgte Pepper at gå egne veje efter kort tid og dette til trods for højlydte On Call råb fra adskillige hashere. Der faldt så lynhurtigt dom in abcentia om at han var gået på den lokale bodega. 1 ud af 18 er jo, når alt kommer til alt, ikke meget med mindre det er den sidste man drikker (den har det ofte med at være for meget men nu er vi vist ude på et sidespor der knapt er et IC4 tog værdigt).

Trail viste sig også at tage Viby Classic delvist bagfra - nuf z.

Et (siger og skriver 1 alene og dermed under 2) DS var der også med indlagt sang. Her trådte hares næsten i karakter, ved at stemme ud med en - måske ikke ny - men ikke ofte hørt sang. Det viste sig hurtigt at sangen havde erotiske (ment i meget bred forstand) elementer og den er enstemmigt godkendt. Meget heldigt udtalte SM alias SA, at den havde han da vistnok hørt en gang før. Det er jo heldigt nok, da vi så kan gøre brug af den igen men knap så overraskende, når det viser sig at den blev sunget for SA for blot nogle dage siden.

Man kan sige meget om den valgte drink men det vil ut undlade. Det kan blot konstateres at den erfaring der i forvejen var med grønne drinks, blev forstærket. Til dette DSS kom BR også med en af de skarpe: Dem der man kan tygge på og som smager som lakridsrod - hvad er det nu de hedder? I tilfælde af at nogle opfatter dette som værende en gåde, vil ut undlade af afsløre svaret i skrivende stund.

Der er nu gået et øjeblik og vi vender lige tilbage med det rutesplit som hares snakkede om. Der var altså tale om 1 mærke og relativt naivt vælger ut E ruten. Her er det ikke overraskende at ut efter gennemløb af E ruten er faldet bagud og skal indhente den gående bagtrop. Det overraskende var, at ut ikke bare denne ene gang men adskillige gange skulle indhente den gående bagtrop. Ut har mistanke om uautoriserede shortcuts alternativt tiltagende blindhed hos utâ?¦

Vel ankommet til Old venue er det tid til cirle. GPSen siger knap 7 til 8 km med Pepper som en undtagelse - sikkert max 2 km. Lige før cirle er der et par stykker som finder det uoverskueligt at skulle holde på vandet og de vælger så at lave et POT hjørne i haven. Andre forsøger at vælte en vandbeholder - dog uden at netop denne aktivitet sprøjtede.
Down downs:

BLAB tog MC alias Hitman sig af.
POTerne gik til Late Commer og Bloody Rainman.
Hares er selvskrevne i skikkelse af Massive Attack & BlondD.
New Shoes sad på Late Commer.
Dangerous dog leashing var Optimists lod.
Dagens fishhookers var sådan ca: Ball Breaker, Viking Puker, Soaked Arse, Streaky og Pepper??? Det skal siges at den notes seddel som ut fik stukket i hånden af MC var overstreget i en grad, så den uden videre kunne klassificeres som fortrolig.
Long time no see havnede hos Bad Girl og Bend Over.
Apropos â??fortroligâ? kommer down downs til Sweaty Balls, Righthanging, Pushup og Harpo Hash at være netop dette.
Hvad der ikke er fortroligt er, hvem der fik en down down for Rerun, nemlig ut alias Spiderman.
Og BlondD opsnappede et vink fra ut og nominerede straks ut til Dirty Thirty hvilket endte med at være en våd affære.

Der blev inviteret på afterhash med lækre boller og for uts vedkommende en dejlig rom liggende på skind foran pejsen - thumbs up!

There is 1 direct reply to this message