Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1531

Written by Optimist.

2015-04-01 13:53:26

Rerun #1531 Date: 28. 03. 2015 Venue: Lerhus Allé 29 Hares: Butt Lips & 2.8 Seconds Participations: 9

Netop hjenkommet efter et fredfyldt ophold et godt stykke syd for den dansk/tyske grænse, fik man den udsøgte fornøjelse at få lov at skrive rerun. Det var Hitman som MC, der var i det gavmilde hjørne.

Vi var ikke så mange, skønt vejret var ret godt, årstiden taget i betragtning. Venue var for mig nyt. Det vil sige, at området til dels også var nyt. Dem er der efterhånden ikke så mange af.

Løbet var meget traditionelt. Lidt asfalt løb. Lidt sti- og skovløb. Ingen der gjorde sig uheldig bemærket. Nååå joh, der var lige co-haren, 2.8 Seconds der efter meget kort tid simpelthen forsvandt, udgik af løbet. Hvordan en hare, der var med til at lægge løbet, kunne fare vild, fik vi aldrig nogen forklaring på. Der var â?almindeligtâ? drink stop, samt et hyggeligt drink stop på en lille beværtning i Rundhøj Centret.

Efter løbet var vi vidne til en ceremoni, som var traditionel med diverse down-downs for T-word, fish-hooks osv. Ekstra ordinær var dog, at Viking Puker blev fejret for sit løb nr. 600. Tillykke, vi er godt nok ved at blive gamle. 2.8 Seconds fyldte 50. Det blev en våd og klistret affære. Godt hun nåede hjem til begivenheden.

ON â?? ON Optimist

There are no replies to this message