Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1528

Written by Butt Lips.

2015-03-12 15:28:35

Rerun # 1528 date: 7. marts 2015 Venue: Damtoften, Viby Hares: Lord Spicy og Mother Goose Weather: Sunny, Cold and some Wind Hashers: 12

Endnu engang i år har jeg fået fornøjelsen af at skrive rerun, hvilket dagens MC Harpo uddelte. Denne lørdags løb havde ikke samme tilslutning som forrige lørdag, men en pæn tilslutning. Vejret vidste sig fra den gode side, så ut havde taget Just Mille med. Just Mille kan lige så godt lære, hvordan man har det sjovt mens man får rørt sig.

Turen i dag gik forbi Viby Torv, under togbroen, op i villakvarterer, rundt og rundt og rundt og rundt og rundt i en lille privat villa-rundkørsel, omkring Arla til DSS, endnu en tog bane, rundt i en park og så hjemme igen.

Præsenteret af Spicy, bød turen på et nyt tegn: SM. Med det samme ledte det de mandlige hasheres sanser hen på "Fifthy Shades", mens andre overvejede om det stod for Short Man.

Jeg vil gerne se, hvor vågne I hashere er (læser I mon dette rerun), for hvad stod det for? Det har noget at gøre med, at nogle fra packet løb rundt og rundt og rundt flere gange pga Hitman og vist nok også ut og Just Mille.

Ja, røre sig gjorde vi, selvom vi ikke løb ALLE sammen hele tiden. Jeg læser ofte, hvor godt HIIT (høj intens interval træninge) er for konditionen og helbredet, så det valgte jeg at praktisere denne lørdag sammen med flere af de andre. Just Mille havde blandede fornøjelse med dette, da hun ofte fra det behagelig sæde i løbevognen råbte: "efter ham" og "hurtigere hurtigere". Vores MC mente heller ikke noget godt om min HIIT model, da han under cermonien gav sig selv en belønning (downdown) for at være en af dem, som faktisk LÃ?B hele løbet. Harpo ville gerne nyde sin downdown med andre, som mente de havde løbet i dag - men kan ikke huske, hvem.

Udover ovenstående og hvad jeg kan læse samt huske fra noterne, så var der også de sædvanlige downdowns, hvor Bear gjorde sig bemærket. Han havde været i begge fishhooks og kunne fejre 300 jubilærum. Da ingen fra commitee havde taget kasket med til ham, måtte han nyde godt af en brugt kvindelig sportsbh str Small, som han gladelig bar. Enten er hasherne gode til at lære fra sig eller også er Just Mille er ret lærerig, for hun synger med fornøjelse allerede "why are we waiting...." og tømte gladelig et krus med lidt cola. Børn lærer af deres forældre, og da jeg jo kun drikke lidt og hælder resten i håret, gjorde Mille det samme - bare ud i mit hår.

At løbe hash er en skøn måde at få rørt sig på den ene eller anden måde, får nogle grin og få frisk luft sådan en forårsdag.

Dagens løb blev afsluttet med pulled pork sandwiches.

ONON...Butt Lips

There is 1 direct reply to this message