Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1526

Written by Hitman.

2015-02-22 12:57:24

Rerun: #1526
Date: 21. Februar 2015
Venue: Beefeater Pub
Hares: Streaky

Klokken 14:00 var tre (3!) hashere klar til dagens løb. Udover Streaky, der havde meldt sig som hare to en halv time tidligere, havde Apple Jack og Hitman vovet sig ud i det kolde våde vejr denne lørdag.

Få sekunder senere kom en mørk Mercedes med Bear ved rattet susende ind på parkeringspladsen. På det andet forsæde sad Squarehead, og der så det ud til at han ville blive siddende. Han virkede ikke som en mand der ville have godt af regn og solskin. Gårsdagens julefrokost (ad libitum) havde ikke gjort noget godt for ham. Det viste sig dog, at det var Bear der havde haft den mest traumatiske oplevelse denne morgen. Kort fortalt havde han brugt 26000 kroner, men alligevel ikke fået sex med postbuddet (og det er den pæne version af historien).

Streaky lovede os et kort men vådt løb. Et af løfterne holdt stik. Dagens DrinkStop blev holdt i det store shelter i Riis Skov, men da var alle så våde at det egentlig kunne være lige meget med tag over hovedet. DS bestod af en slags Bailey-klon. Squarehead mente at det gav fedtede fingre, mens andre mente at det var temmelig usandsynligt at han havde brugt de fem minutter han var væk på at stikke fingrene ned i de brugte glas.

Der er i øvrigt gang i ramsløgene i skoven. Find din favorit ramsløgspesto opskrift frem.

Tilbage ved venue skulle Bear afholde cirkel. Der var 4 kasser øl til 5 hashere. Et rimeligt kvantum, men 3 af hasherne havde bil med og Squarehead var stadig mættet med øl fra aftenen før og stod og spyttede i en grøn Royal. Altså måtte jeg...

Efter cirkel blev frokosten indtaget på Beefeater Pub. Ã?l og Arne. Så vågnede Squarehead pludselig. I mellemtiden var 2.8 Seconds kommet til, og det endte med et rigtigt hyggeligt afterhash.

Husk at man ikke må køre med cykler eller barnevogne på trappen ned til toilettet.

On On - Hit

There is 1 direct reply to this message