Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Udenlandsk besøg

Written by Charlie Brown.

2015-01-15 16:16:39

Nogle har sidste weekend set at der p.t. er besøg fra udlandet. Afterglow fra Vindabona H3 og Rolling Stone fra Hannover H3. Tro det eller ej, de holder p.t. bryllupsrejse i undertegnedes sommerhus.

I morgen fredag fortsætter de så ind til Ã?rhus hvor de skal crashe i Wilstersgade inden de kører hjem lørdag, men vil gerne ud at se lidt Ã?rhus om eftermiddagen/aftenen. Dette burde være muligt.

Derfor er planen noget restaurant om aftenen fra kl. 19.00 (Noget prisfornuftigt), og noget pre-spisnings-øl først. Undertegnede er ikke pokkers mobil p.t. hvorfor det hele kommer til at foregå i Frederiksbjerg området.

Det kære bryllupspar kender en del fra Hashere fra Danmark, og vil gerne møde deres bekendtskaber når de nu er her. Men da jeg ikke aner hvem der kender de to, aner jeg ikke hvem jeg skal henvende mig til.

Derfor. Hvis du er en af dem der gerne vil med de unge bryllupsgæster på lidt tur i Ã?rhus i morgen, så send undertegnede en SMS (Kan desværre ikke komme til og fra nettet konstant p.t. så det bør være SMS +45 2043 7820).

Så booker jeg bord og finder cafe/bar til pre-spisnings-øl til deltagerne.

God Weekend Charlie Brown

There is 1 direct reply to this message