Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1515

Written by Hitman.

2014-12-15 17:15:10

Hvad: Rerun #1515
Hvornår: Lørdag d. 13/12 2014 kl 14:00
Hvor: Søndre Ringgade 71
Hares: Soaked Arse & Porngangster

Se din by fra tårnets top
ta' f.eks. ned til City Tower
og så snegl dig op
mærk vinden suse i dit hår
den kommer måske helt ude fra Højbjerg
(frit efter Gasolin')

Som sædvanligt var harerne lidt sløve til at fortælle packet, at man med fordel kunne medbringe penge på løbet. En del af packet var allerede på trappen. På fortorvet mødte vi Major Partycrasher (hun var vel gået forkert), som ville have sit løb nummer 2 i år.

Efter kort tid kom vi til stedet hvor vi kunne bruge vores medbragte penge. Det viste sig at være et lille kælderetablissement, hvor én eller flere iværksætter-kvinder - formodentlig af asiatisk eller østeuropæisk oprindelse - havde ophængt en rød lygte (næppe i anledning af julen), og placeret en fin hvid bænk (venteværelse) ved siden af indgangen. Ingen af os mente dog, at vi havde medbragt penge nok til at kunne udnytte tilbuddene i lastens hule, så vi løb uforløste videre.

Næste stop var Ã?rhus City Tower hvor Soaked jo arbejder... tilbringer sine hverdage... er i aktivering... hænger ud... Drink Stop på 21. etage, med Gajol og hjemmebryg og en fantastisk udsigt i alle retninger. Godt gået. Imens vi nød udsigten passede Blond D på sporet og sørgede for at ingen løb med det.

Videre gik det, og da vi jo havde penge til overs tumlede vi ind på Boulevard Caféen til en enkelt øl inden det gik den direkte vej tilbage til venue.

Spicy var MC og havde som sædvanlig styr over cirklen. Der blev uddelt DD i flæng. Jeg husker kun at Spiderman og jeg selv fik for at være de eneste mænd i packet. Velfortjent synes jeg.

Men vi er næsten ens når vi er nøgne.

There are 2 replies to this message