Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun # 1512

Written by Doctor Who.

2014-11-23 12:15:42

Rerun ah3 løb 1512
22 november 2014
Det var en grå og noget kølig (=læs kold!) eftermiddag i det nordlige Aarhus, og et forholdsvis lille, men yderst kompetent, pack var samlet og klar til endnu et dejligt hash løb i ah3 regi.
Scenen var klar, packet var klar (inklusiv diverse BLABs), og efter en længere indledning af den debuterende MC, Spiderman (der efter eget udsagn havde stået på lur efter BLABs udenfor, og derfor ikke kom indenfor inden løbet), kunne løbet endelig sættes i gang â?? også selvom hares (Beer Barbie og 2.8) havde glemt den obligatoriske startpil ved venue. Det kompetente pack fandt dog uden problemer ruten og susede af sted i bedste hash stil.
Inden længe viste det sig dog at hares ikke kun havde glemt startpilen, men også havde glemt at markere en brandhane, hvilket skabte lidt forvirring, men igen klaredes dette til UG og ruten blev atter fundet, og løbet genoptaget i god ro og orden.
Inden længe måtte hares dog igen hjælpe packet med at finde ruten â?? muligvis fordi ruten tydeligvis var lagt flere uger i forvejen, hvilket betød at mange, rigtig mange, af mærkerne var stort set usynlige, hvilket kun blev reddet af det meget dygtige pack og deres ukuelige ihærdighed og skarpe øjne.
Ruten bragte os rundt i det nordlige Aarhusâ?? forskellige bydele og industrikvarterer, og udover blæst og meget utydelige mærker, var der også en revival af et tidligere brugt mærke. Efter sigende skulle dette have været brugt under et EuroHash i 2003 â?? eller noget i den stilâ?¦ Det fine mærke indebar at man skulle vente på mærket, indtil næste hasher nåede frem og kunne give et pikant smæk i måsen, og derefter overtage ventepladsen. En øvelse nogle tydeligvis nød i stor stil ï? Kort efter spankingøvelsen havde vi første drinkstop, der bød på kolde Slots øl, frisk fremgravede fra et nærliggende buskads. Efter disse var konsumerede og et par sange var presset ud gennem de forfrosne læber, var det videre på ruten. Nogle kilometer senere var det tid til det andet drinkstop, der denne gang bød på lakrids- og karamel shots â?? hvilket AJ tydeligvis satte stor pris på, og resolut tømte den ene flaske da resten af packet var ved at have fået nok. Dette hævnede sig åbenbart senere under cirklen, da det viste sig at AJ ikke var i stand til at drikke downdowns i hans normale tempo â?? og faktisk måtte se sig slået af Streaky. Derudover indeholdt cirklen alle de sædvanlige retfærdige â?? og måske uretfærdige - belønninger, bredt fordelt over hele packet.
Dagen sluttede med Hitmans fantastiske chili con carne, der kunne piftes op med diverse chili varianter, efter egen smag og behag.
Løb 1512 var overstået og ah3 er klar til løb 1513 næste lørdag.
On on
Doctor Who

There is 1 direct reply to this message